Psychobike banner

1 - 10 of 10 Posts

·
Registered
Joined
·
16 Posts
Discussion Starter #1
I just had a MPS air shifter installed on my Suzuki K7 1000. I took it to the track this past weekend and it work flawlessly. I took the bike for a spin tonight and it caught off and the display said "check". The ignition fuse blew. I replaced the fuse and the fuel pump came back on, but the air shifter solenoid keeps applying pressure to the shifter and it won't stay in neutral. I had to disconnect the solenoid to ride the bike home.

Also if I try to accelerated the bike hesitates, sputters, and tries to cut off. This is happening with the air shifter switch in the off position.:wtf1:

Anyone have any Ideas what may be wrong?
 

·
Registered
Joined
·
259 Posts
i would call Todd at MPS rite away and i wouldn't plug the air shifter back in until u talk to him cause if you havent bent a shift fork already your gonna if it keeps bangin it shifter without everything spinning .......
 

·
Registered
Joined
·
16 Posts
Discussion Starter #3
i would call Todd at MPS rite away and i wouldn't plug the air shifter back in until u talk to him cause if you havent bent a shift fork already your gonna if it keeps bangin it shifter without everything spinning .......
I will call Todd in the morning. Thanks
 

·
Registered
Joined
·
137 Posts
might have a bad wire triggering the selinoid dont see how it would make your bike spudder and shit blown fuses if you dont have the kill.disconnect everything and try one piece at a time.had the same problem FOREVER blowing ignition fuses bike gone crazy shit hit me up if u have more trouble with that
 

·
Registered
Joined
·
16 Posts
Discussion Starter #10
An associate of mine is coming to pick up my bike and fix it for me. He thinks it is the toggle switch grounding out, hopefully that will resolve the hesitation as well. I will post later on today as to what the problem turns out to be.

Thanks for everyone's helpful advice!
 
1 - 10 of 10 Posts
Top